7 tanács a varrógép használatához, kezdőknek

Ezt a 7 részes, ingyenes videó sorozatot a háztartási varrógépről készítettem. Elmondok és bemutatok néhány hasznos tudnivalót, amit talán még nem ismersz, és amivel több sikerélményt tartogat számodra is a varrás. 

Ezeket az apró trükköket azért szedtem csokorba, mert a Csepeli Varróiskolában - ahol 2019 óta oktatom a varrást élőben, kezdőknek is, - számos alkalommal jönnek elő ezek a kérdések a varrás elkezdése és a gyakorlás során. 
Gyakran találkozom olyan, gyakorlottabb hobbivarrókkal is, akik önállóan vagy családtagtól tanultak varrni, és lehet, hogy már évek óta alkotnak. Még náluk is előfordul, hogy 1-2 részlet kimaradt a tanulásból, vagy már hozzászoktak néhány hiányossághoz, téves működéshez, amikre az órákon fény derül, és tudjuk együtt orvosolni.

Ha neked is volt már gondod a tűtöréssel, a szálfeszességgel, az alsószállal, a kifűzéssel, tűpozícióval, akkor nézd meg ezt a néhány rövid felvételt. 


Legyen hasznodra ez a 7 rövid tanács, összesen 7 percben!


















Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, oszd meg másokkal is a Facebookon, és mentsd el a Pinteresten!


Az idastyle.hu és blog.idastyle.hu oldalak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A cikkek, leírások, fotók, rajzok, vagy ezek részleteinek másolása, sokszorosítása, üzleti célú felhasználása TILOS, és jogi következményeket von maga után. 

Engedélyezett a link vagy az oldal internetes megosztása.