Szabad gépi tűzés workshop

FMQ-201911.png

Szabad gépi tűzéssel egyedi lakásdekorációt, táskákat, neszesszereket készíthetsz. Ezzel a technikával az egyszínű, egyszerű pamutvásznakból is szinte "domborműveket" alkothatsz. Olyan jelentkezőket várunk, akik már ismerik a varrás alapműveleteit.
A tanfolyamon megismerkedünk a szabad gépi tűzés technikájával, motívumaival, kellékeivel, begyakoroljuk a varrását, és megtanuljuk, hogyan készül  a "raw edge" applikáció.
Tervezett létszám: 4-6 fő. 

Mit kell hoznod a foglalkozásra?
Elhozhatod a saját varrógépedet, hogy megtanuld a beállítását, de én is tudok gépet biztosítani. A gyakorláshoz szükséges anyagokat, segédanyagokat és cérnát én adom, ezek költségét a részvételi díj tartalmazza.

Milyen varrógép alkalmas a feladatra?
Amelyikhez létezik rászerelhető tűzőtalp, és a továbbító fogazata leereszthető vagy letakarható (a gép tartozéka a kis letakaró műanyag lap). Ha van tűzőtalp, de a fogazatot nem tudjuk kiiktatni, akkor is működhet a szabad gépi tűzés, kipróbáljuk. 

Helyszín: Radnóti Miklós Művelődési Ház, Budapest 21.ker. Vénusz u. 2. (Ingyenes parkoló van. Megközelíthető a Boráros tér felől a csepeli HÉV-vel és a 159-es busszal, Dél-Pest felől a 35,36 buszokkal)
Időtartam: 1 x 3 óra

Időpontok:
- 2019.11.16. 9.30-12.30-ig - BETELT
Jelentkezési határidő: 11.06.
vagy:
- 2019.11.30. 9.30-12.30-ig - BETELT
Jelentkezési határidő: 11.20.


A következő időpontról érdeklődj itt: noemi@idastyle.hu


Oktató: Flaskay Noémi, ruhaipari mérnök, az idastyle.cafeblog.hu szerkesztője, a Csepeli Varróiskola alapítója
Részvételi díj: 8000,- Ft / fő / 3 órás alkalom
Fizetendő: átutalással

Jelentkezni lehet az alábbi űrlap kitöltésével.

A csoportok a befizetés sorrendjében telnek meg. A jelentkező adatait csak a jelen tanfolyammal kapcsolatos ügyintézéshez és számlázáshoz használjuk fel. Kevés jelentkező esetén a workshopot a szervező lemondhatja, ekkor a befizetett összeget visszautaljuk.  

A foglalkozás szervezője:
Flaskay Noémi e. v. 


Ha szeretnél értesülni az újabb foglalkozások időpontjáról, iratkozz fel a hírlevélre itt. 



Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, oszd meg másokkal is a Facebookon, és mentsd el a Pinteresten!


Az idastyle.hu és blog.idastyle.hu oldalak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A cikkek, leírások, fotók, rajzok, vagy ezek részleteinek másolása, sokszorosítása, üzleti célú felhasználása TILOS, és jogi következményeket von maga után. 

Engedélyezett a link vagy az oldal internetes megosztása.