Babzsákfotel varrása - Workshop

Babzsak_WS.jpg



Régóta vágysz egy jó nagy babzsákfotelre, amibe belesüppedve lazíthatsz? Szeretnéd, ha a lakásnak is a dísze lenne a fotel, a kedvenc színedben? Milyen büszke lennél, ha magad varrnád meg?


A workshopra bárki jelentkezhet, aki egy kicsit tud varrni, azaz tudja használni a varrógépet.


A babzsákfotel 250 literes lesz, 2 réteggel készítjük: egy bélést és egy külső huzatot varrunk.

A töltelékhez polisztirol gyöngy javasolt, amit otthon, önállóan fogtok beletölteni. A huzat kialakítása lehetővé teszi a könnyű feltöltést minimális szemeteléssel, ehhez tanácsot is adunk. A huzat egy mozdulattal lezárható, az utántöltés és a külső huzat mosása egyszerű.


Az órán megtanuljuk a felfektetési rajz szerinti szabást, tépőzár- és cipzár bevarrást, francia varrást, a megerősített eldolgozási módszereket.

Jelentkezéshez töltsd ki ezt a jelentkezési lapot. 

Jelentkezési és befizetési határidő: 2021.10.12.


A tanfolyam díja tartalmazza a varrógépek, eszközök, tépőzár használatát. Anyagot, hozzáillő cipzárat és cérnát a résztvevők hoznak. Töltőanyagot nem kell hozni.


Az oktató Flaskay Noémi, okleveles ruhaipari mérnök, az IdaStyle szabásminták tervezője, a Csepeli Varróiskola alapítója.


A tanfolyam időpontja: 2021.10.15. péntek 17.00-20.00 óráig

Ha ez az időpont már betelt vagy lejárt, akkor a legújabb időpontokért, programokért kattints a Csepeli Varróiskola aktuális programjaira. 


Helyszín: Radnóti Miklós Művelődési Ház, Budapest, 21. ker. Vénusz u. 2.


Jelentkezési díj: 7500,- Ft / fő

- Visszatérő-kedvezmény: 10% kedvezmény jár azoknak, akik már részt vettek a Csepeli Varróiskola valamelyik tanfolyamán, foglalkozásán.

- Barátnő-kedvezmény: 10% kedvezmény jár fejenként azoknak, akik legalább ketten együtt jelentkeznek. A kétféle kedvezmény nem vonható össze.

Átutalással fizetendő 2021.10.12-ig.


Banki adatok:

Flaskay Noémi,

10700608-72366420-51100005

közlemény: BZS1015


JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezési lap nem nyilvános, az adataidat csak a szervező látja. Jelentkezésed után visszaigazoló emailt küldünk, melyben egyeztetünk az anyagokról. A jelentkezés az átutalás beérkezése után lesz végleges. A csoport a befizetések sorrendjében telik meg. A jelentkezők személyes adatait csak a jelen esemény szervezéséhez és a számlázáshoz használjuk fel.


Elérhetőségek:

noemi@idastyle.hu

tel: 30-8499664

Flaskay Noémi egyéni vállalkozó

adószám: 69014343-1-43


Ha szeretnél értesülni az újabb tanfolyamokról, workshopokról, iratkozz fel a hírlevélre itt. 


Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, oszd meg másokkal is a Facebookon, és mentsd el a Pinteresten!


Az idastyle.hu és blog.idastyle.hu oldalak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A cikkek, leírások, fotók, rajzok, vagy ezek részleteinek másolása, sokszorosítása, üzleti célú felhasználása TILOS, és jogi következményeket von maga után. 

Engedélyezett a link vagy az oldal internetes megosztása.